2015 a fost un an in care romanii au zis: stop! asa nu se mai poate! Au iesit in strada, au schimbat premierul penal al Romaniei (sau li s-a dat sa inteleaga ca tanarul Mickey Mouse si-a dat demisia la presiunea strazii), au cerut lucruri normale intr-un stat normal. Printre altele “normalitatea” era: nu mai vrem candidati penali sau cu dosare penale.

Si ce sa vezi?! Au venit alegerile. Iar listele sunt pline de penali – de la” nea marean care este” pana la amorezu de Nechita care crede ca politia locala e subordonata lui si singul lucru util pe care-l poate face este sa-I urmareasca amanta. Sau de la domnul Robu, pe care-l calca DNA la fiecare doua zile, la domnita Olguta de la “Bailesti” – si sunt multi frate.

Dar bomboana pe coliva e tot in Bucuresti – dupa ce iti baga un penal de la Transporturi – dn. Orban stie de ce, dreg mamaliga cu Mos Craciun  (variant Hipster cu studii). E drept omul nu e penal, dar ce treaba are intelectualul cu conducerea unei Primarii? Si poate cea mai mare dintre ele. Eventual ne va amenaja niste piatete pentru manifestatii ca si asa Piata Universitatii risca sa cada in derizoriu. Dar daca considerati ca vesnicul Student nu e demn de un post de Primar, puteti sa votati momunentul de prostie, care este regina de Voluntari.Spun monument de prostie, doar, pentru ca a avut tupeul sa spuna unei familii care nu poate avea copii, din motive pur medicale, ca nu sunt familisti si nu pot fi deci, buni romani. E, vezi tu Tanti, parerea mea e ca monumetele de prostie se tin in Voluntari nu in Bucuresti.

Norocul nostrum, caDNA l-a saltat pe domnul Rizea, ca mai aveam unul pe langa Ontanu, Piedone si Gasca lor.

Cine are curaj sa parieze pe cate alegeri anticipate locale vom avea in perioada 2016 – 2020, provocate de “ dosarele DNA”.

Toate astea ma fac sa cred baietii aia din partid ne cred pe toti niste dobitoci.

Mai are cineva senzatia asta?,