Jurnal de stiri (nu conteaza televiziunea, pentru ca stirea asta face inconjurul trusturilor de presa din Romania de vreo 3 zile mai ceva ca bomba cu hidrogen a micului Kim), seara ora 19.00.

Cica Ion, domn respectat, un pic smardoi, si certat cu legea, gagicar mare, era insurat cu Maria, fata din popor cam prostuta, disperata, dar iubitoare. Amu acest Ion, un fel de Don Juan de Marco autohton, furase deunazii, niste boi de bicicleta (bine furase el mai multe in viata lui, dar acum l-au prins), iar acum servea la fara frecventa, patria de la 1 la cativa ani (spun la cativa ani, ca la cat de intelectual e, il pun astia coautor pe o carte de genul “Cum sa te pregatesti de succes si sa nu-l vezi niciodata – sau Blestemul cainelui – antologie chinologica”, si nu se stie cat de repede iese).

Dar, sa trecem la stire! Cica Ion asta, student la FF, casatorit cu Maria, in timpul studentiei o lasa grea pe Florica. Acum, ca o lasa grea pe Florica nu-I bai, ca asa e de cand lumea, se gasesc tot felul de juni care sa insamanteze Florile patriei pe toate og(o)arele. Daca nu ati inteles iata rezumatul: un parnaias isi lasa amanta gravida in timp ce era in puscarie.

Acum ca a lasat-o, cum a lasat-o si de ce treaba lor si a sistemului penitenciarelor ca i-a permis metresei vizite conjugale si nu doar nevestei (ca cica si Mariuta a nascut cat timp asta era la FF). Maine, poimaine o sa opreasca un autocar plin cu domnite de peste Prut in fata la Jilava, asa pentru premianti. Si la iesire,  le asteapta fiscul sa declare banii facuti si sa plateasca CASS (dn. Biris stie de ce).

Bai oameni buni, eu tot nu inteleg de ce apar ciudatii astia la stiri, bine ciudatele, ca el, s-a retras temporar la infirmerie – cica au bagat asistente noi. Cum poti sa faci dintr-un amatlac stire si emisiuni cu nemiluita?! O sa ajungem sa credem ca Presa nu e a 4 Putere in stat, insa PornHub da.

Alo, Domnu Patriarh, astia preacurvesc la Stiri domne. Nu faci mata o petitie si umblii din casa in casa, sa strangi semnaturi:“fara abjectii la TV” sau asta te-ar afecta direct pe tine?!

Pentru cei care au urmarit stirile ieri si nu au aflat nimic alceva iata ce s-a intamplat ieri in lume:

–          Kim ala micu se lauda cu o bomba cu Hidrogen (asta cred ca prizeaza ceva)

–          David, ala de bea ceai la 5 cu putin lapte s-a suparat rau, dar rau de tot, pe prietenii din lumea araba, pentru niste executii (nu bugetare)

–          Obama, ala mic de respira greu a plans, un fel de Base care isi da seama ca anu’ asta se termina jucaria

–          Si da Netflix a intrat in Romania. (waw avem si stiri locale). Bine e mai scump ca in Canada, Germania si Austria, dar avem.

Deci Dna. Esca, Dna. Berecleanu, si restul gen Maruta si Gherghe si altii mai mici fara amatlacuri la TV, ca CNA vegheste, si poate iese Ion si trece pe la voi. (ce v-ar mai placea).

Gata lasati invidia pe Ion, hai la revedere si sa ne vedem sanatosi data viitoare.