Intrebare la Radio Erevan. Putem elimina si cea mai ramas bun in Romania? Puteti. Dar doar daca daca folositi doi Pandele.

Nu am avut noi doi Pandele, dar am avem ceva mai bun. Un Pandele si o Moldoveanca. A,… si multi Prosti, care inca voteaza de dragu de a vota.

Am inteles, ca Domnia Sa (Monumentul Prostiei de Voluntari) s-a ofuscat zilele trecute,cu ocazia deplasarii dinspre directia Voluntary City catre Dristor, de unde vroia sa procure pranzul Familiei, cu de toate, a trebuit sa stea in trafic ceva mai mult ca de obicei (de daca Gigina deschidea ochii mergea si ea cu girofar), fapt pt care vrea sa desfinteze doamna tot ce o incurca si nu intelege.

Dna. Pandele am doua intrebari:

1.       Ce faceti dvs. In Bucuresti sambata cand e Primaria Inchisa inca de Vineri de la pranz?

2.       Chiar nu puteti venii in Bucuresti in timpul Saptamanii? ca e un trafic atunci pe acolo de nu vi s-ar mai parea deplasat ca se inchide de doua ori pe luna Kiselefful. (da doamna se inchide de doua ori si doar vara si se intampla de mult cal dinainainte sa vezi mata asfaltul. Sti tu de cand ai venit calare pe tren cu Sarma).

Stiu pot parea deplasat, dar ce nu inteleg este, cat de mult putea fi gatuita circulatia, in conditiile in care in timpul saptamanii pe Kiseleff, Mincu, Aviatorilor, Prezan se sta si circa 40 de minute si inca nu a interzis nimeni circulatia. Cum bine zicea Frantuzoiaca, ar trebui desfintate trotuarele, sa nu mai incurcam pandelizarea.

Ok intelegem, desfintam urmatoarle : Maratonul Bucuresti, Color Run, Wings for Life Run (apropos asta se desfasoara simultan in vreo 30 si ceva de orase si capitale mondiale si nu incurca pe nimeni), Rock in the City(ca vorba aia incepe peste doua saptamani si ce nevoie e de balamuc ca poate Doamne fereste -ascultam muzica Lui Satan, si patim ca baietii aia de la Colectiv – Preafericitul Stie de ce). Mai e ceva de desfintat??? AA da !! Mi-am adus aminte: Dna. Potec luati-va doamna ligheanu de la Ateneu ca se una Primaria, Mutati Festivalul George Enescu, Mutati Simfoniile de Vara de la Coltea, Revelioanele sa se faca doar in curtea Catedralei din Pantelimon, B-Fit in the Street sa se duca domne la ei acolo, ce femei pe Matarasari Domne, Pandele zice ca Boarfe si  Curve nu sunt decat in Voluntari cum intri pe dreapta, da da in fata la Nasu Gigi, “acolo sha”.

A, si era sa uit, desfintati domne adunarile alea de la Piata Universitatii, Piata Victoriei, Plimbarile Alea de la Guvern, Parlament, Cotroceni, ca se supara Dna. Pandele. Sau Mai bine desfintati: Piata Universitatii, Sala Dales, Piata Constitutiei, Piata George Enescu, Piata Revolutiei, Muzeul De Arta Muzeul deIistorie, Muzeul Taranului, Muzeul Satului. Si cine a pus domne Muzeul Bucurestiului in Centru la Universitate, si de ce canta aia in Parcul Coltea domne, Si Universitatea aia chiar nu o puteam pune in alta parte Tre sa stea ea in fata la Teatru, care Teatru e si ala in centru (mai bine il mutam langa teatru Bazilescu)

Auzi FA Matracuco, ia pune tu mana pe telefon si suna la colegii tai de la New York, Tokio, Beijing, Hong Kong, Viena, Budapesta, Londra, Munhen, si multe altele, ce e desmatul asta, ca au au invatat intelectualii astia din Romania sa se organizeze cultural artistic sportie si maine poimaine ies in strada si te da jos, si nu ai apucat inca sa platesti barcutele lu’ Pandele din Sufragerie.

Vorba lu’ Prietenu Patraru Mars Fa!!!