In urma cu 2 saptamani oamenii au iesit in strada, pentru ca vroiau o schimbare. Si au primit-o. Au primit un striper, care nici macar nu era doctor (era resident ce-i drept – un fel de stagiar, junior sau entry level), dar a fost considerat bun de ministru. Domn Prim ministru zicea aseara, ca el nu stia ca striperul era doar stagiar – pe bune l-am dat pe unul care nu stia ca a copiat la doctorat si l-am pus pe unul care nu stie sa adune (frate: are 28 de ani – fizic nu avea timp sa termine medicina).

Daca asta nu era suficient propunem la justitie un electronist. Asta mi s-a parut genial si a depasit cu mult orice inginer agronom de la Educatie sau mai stiu eu ce. Cu electronistul nu ne-a mers desi, ne dadea tanti niste integrate pe justitie de eradicam coruptia din fasa. Nu am vrut electronist, ne-au pus pe taticul procurorilor. Zic taticul, euphemistic vorbind, pt ca nenea era seful institutului national de magistratura (cu litere mici), si daca nu ne place Justitia de astazi condusa de servicii si procurori sigur nu ne placea nici cu dansul. Nu-i nimic ca au rezolvat pana la urma – a treia oara o fi cu noroc.

Da poate va intrebati cine e spionul. Pai, ca sa treaca guvernul trebuia pus cineva agreat de partidul majoritar si cine mergea ca vice premier daca nu dl. Dincu. Nu stiti cine e? Pai luati de aici.Cunoscut membru al „gruparii de la Cluj” a PSD, fost ministru al Informatiilor Publice in guvernul Nastase, consilier din umbra al lui Liviu Dragnea, Dancu este presedintele casei de sondare IRES, este profesor de sociologie la Babes-Bolyai, profesor la Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul” a SRI, face parte din Colegiul editorial al Revistei romane de studii de intelligence a SRI si preda si la Scoala politica organizata de UNPR. Este presedintele Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), directorul revistei „Sinteza”, profesor asociat la Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul” a SRI, face parte din Colegiul editorial al Revistei romane de studii de intelligence a SRI este profesor la Facultatea de Sociologie a Universitatii din Bucuresti, precum si profesor la Facultatea de Sociologie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca. A fost director al Revistei de Cultura „Tribuna” si editor sef al publicatiei „Transylvanian Review”.

Oricum ca orice lucru care se naste greu moare repede – cel mai tarziu peste 1 an, de alegeri sau poate isi da seama cineva ca nu pentru astia s-a iesit in strada.

Asa ca, hai noroace si sa ne vedem sanatosi data viitoare!